085 - 4000 333 info@meersorgh.nl

Uitvaart pakket aanvragen

Wil je een van onze uitvaart pakketten aanvragen? Vul onderstaand formulier in om het pakket van jouw keuzen te vragen. Wij zullen spoedig contact met je op nemen. Wil je je persoonlijke wensen met ons bespreken? We kunnen bij je thuis of op elke gewenste locatie langskomen.

Je kunt de Meersorgh hulplijn 24 uur per dag gratis bereiken op 085 – 4000 333.

Aanmelding voor

Crematie pakket

Begrafenis pakket

Aanmelding door

Toestemming

Uitvaart hulp en advies

Hulp & Advies

Heb je vragen, wil je een overlijden melden of is het moment nabij? Neem dan direct contact met ons op. We staan dag en nacht voor je klaar. Als we je ergens bij kunnen helpen of je iets wilt weten, aarzel dan niet om te bellen.

Uitvaart brochure Meersorgh

Brochure bekijken

Wil je meer te weten komen over onze persoonlijke uitvaartverzorging? Download onze nieuwe brochure. Hierin kun je allerlei informatie over uitvaarten vinden, bekijk je onze checklist, doe je ideeën op en vindt je onze tarieven.  

Uitvaart tarieven

Uitvaart tarieven

Wil je meer informatie over onze voordelige uitvaart tarieven en bijbehorende pakketten? We hebben alles zo transparant en overzichtelijk mogelijk voor je uiteengezet. Zo kom je nooit voor financiele verrassingen te staan. 

Uitvaart verzorging

Welkom bij Meersorgh

Meersorgh is een Nederlandse familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de uitvaartverzorging. We staan voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijk contact.

We proberen met ons team zoveel mogelijk af te stemmen op de individuele wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden. Samen zorgen we voor de laatste herinneringen met elkaar. We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een bijzondere ceremonie te maken

We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Meer dan 75 jaar ervaring
Persoonlijk en betrokken
Voordelig en transparant
Uitstekende beoordelingen
24 uur per dag bereikbaar

Ervaringen van de families

Ons team verzorgt iedere uitvaart met de grootst mogelijke zorg en krijgt hier veel waardering voor van de families die we bijstaan.

 

De service was erg goed gezien de beperkingen rond het virus. De begrafenisdienst van Meersorgh was respectvol en mooi. Heel zorgzaam en liefdevol. Ik ben erg dankbaar voor alle hulp en waardigheid. Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking

Radesh | Den Haag

Vanaf mijn eerste contact met Meersorgh uitvaartverzorging was het regelen van de begrafenis van mijn man veel gemakkelijker dan ik had verwacht. Alles is met veel zorg en aandacht voor elk detail gedaan en ik ben hier erg dankbaar voor.

Kimberley | Amsterdam

We waren erg blij met de verzorging door Meersorgh. Onze begeleider was aardig en zorgzaam, maar ook efficiënt. Op de dag van de begrafenis woonde hij de dienst bij en het was geruststellend om hem te zien. De hele dag verliep buitengewoon goed.

Boudewijn | Zoetermeer

Kun je me terugbellen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat je naam en telefoonnummer achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Wil je meer informatie over onze uitvaartverzorging? Bel gratis 085 – 4000 333 of neem contact op via onderstaand formulier.

“  Een uitvaart is geen dag uit het leven,
maar een heel leven in één dag  “

We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een bijzondere ceremonie te maken. Een uitvaart die het unieke leven van jouw geliefde laat ervaren.

We staan dag en nacht voor je klaar en zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Als je dit wilt komen we graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Daarin kun je al je vragen stellen en maken we alles zo transparant en duidelijk mogelijk.

Meersorgh uitvaartverzorging

Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl