Voordelige crematie pakketten

We hanteren eerlijke crematie tarieven want een goed verzorgde uitvaart hoeft niet duur te zijn. U kunt bijvoorbeeld al een volwaardige crematie regelen vanaf 2.999,-. Dat is vaak duizenden euro’s goedkoper dan Dela, Yarden of Monuta maar kwalitatief minstens net zo goed. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

We hebben drie verschillende pakketten voor u samengesteld. De prijzen van deze pakketten zijn totaalprijzen. Er komen alleen kosten bij als u daar zelf voor kiest. Bijkomende kosten zijn bijvoorbeeld voor bloemen, het versturen van rouwkaarten of consumpties. U kunt onze pakketten aanpassen of uitbreiden zoals u dat wilt. We zullen u altijd precies laten weten wat iets kost. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

Crematie tarieven

Wilt u een respectvolle crematie, zonder franje of extra’s? Of is juist de prijs voor u doorslaggevend? We bieden ook eenvoudige crematies en begrafenissen aan van hoge kwaliteit met een vaste prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze crematie tarieven? Bel 24 uur per dag op 085 – 4000 333 of neem contact op via onderstaand formulier.

Crematie tarieven

We zetten ons volledig in om van elke crematie een persoonlijk liefdevol afscheid te maken. Samen met de nabestaanden creëren we een plechtigheid, die past bij het unieke leven van uw dierbare .

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan bieden wij u kosteloos een oriënterend gesprek aan met een uitvaartverzorger. Tijdens dit gesprek kunt u kennismaken en wordt elk onderdeel van de uitvaart met u besproken. 

Meersorgh BV
Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl