085 - 4000 333 info@meersorgh.nl

Meersorgh uitvaartverzorging

Meersorgh Uitvaartverzorging is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. Met de huidige directeur staat alweer de derde generatie uit een familie van toegewijde uitvaartverzorgers aan het roer. Hij heeft zijn vader met veel passie opgevolgd.


Uitvaartverzorging vanuit het hart

“Uitvaartverzorging doe je niet zomaar, daar kies je voor met je hart. Het bijstaan van de nabestaanden en het creëren van een persoonlijk afscheid geeft me na meer dan 25 jaar nog steeds enorme voldoening”, zegt hij.  “We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een bijzondere ceremonie te maken. Een uniek afscheid om het leven van  jouw geliefde te vieren.”

Meersorgh uitvaartverzorging

Persoonlijk, betrokken en professioneel

Meersorgh staat voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijk contact. “Ik probeer met ons team zoveel mogelijk af te stemmen op de individuele wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden.

Samen zorgen we voor de laatste herinneringen met elkaar. Dat is een grote verantwoordelijkheid maar ook een prachtige kans tot een waardig afscheid. Hierin gaan we tot het uiterste.” Meersorgh onderscheid zich in de details. “We zijn inmiddels zo ervaren en hebben zo’n breed netwerk dat we bijna iedere wens kunnen vervullen. En niet geheel onbelangrijk: tegen een voordelige prijs én zonder verborgen kosten”.


Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar een heel leven in een dag.

Hij is net als zijn voorvaderen een geboren Fries en dat klinkt tot op de dag van vandaag door in het bedrijf. “Integriteit, vertrouwen en transparantie staan voorop in ons werk. We zijn trouw gebleven aan deze waarden”, zegt hij met een serieuze blik.

Meersorgh heeft na een periode van ongekende groei, een moment genomen om te reflecteren. “We nemen minder verzoeken aan. We willen altijd de zorg kunnen bieden die de overledene en de nabestaanden verdienen. Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar een heel leven in een dag.”

We zien de behoefte aan informele uitvaartverzorging toenemen. “We horen steeds vaker dat mensen op zoek zijn naar een alternatieve invulling van een uitvaart. Mensen zijn zich bewuster van de locatie, er is meer oog voor persoonlijke invulling en duurzaamheid.”

Een verschuiving naar beleving

Steeds meer mensen kiezen voor een natuurgraf als laatste rustplaats. Op een natuurbegraafplaats ervaar je de rust van de natuur. “Je ziet een grote verschuiving naar beleving. Mensen willen niet alleen maar rouwen. Ze willen het leven waardig vieren en daar is een passend afscheid een onmisbaar onderdeel van. Passend afscheid: daar staan we voor.”

Naast de meer reguliere uitvaartverzorging, beidt Meersorgh diverse mogelijkheden aan die aan deze behoefte voldoen. “Steeds meer mensen willen het allemaal net even anders, en dat kan bij ons”. Zo houden we niet alleen de waarden in stand, die ik van mijn vader heb doorgekregen maar gaan we ook mee met de wensen van de moderne tijd.”

Uitvaart hulp en advies

Uitvaart voorbereiden

Krijg je binnenkort te maken met een overlijden in jouw naaste omgeving? Dan is het verstandig om alvast wat voorbereidingen te treffen. Zo voorkom je dat je straks in alle haast een afscheid moet regelen.

Begrafenis plannen

Uitvaart regelen

Wil je een uitvaart regelen in Amsterdam of een kennismakingsgesprek inplannen? We kunnen bij je thuis of op elke gewenste locatie langskomen. Dan kun je al je vragen stellen en alles rustig bespreken.

Uitvaart tarieven

Uitvaart tarieven

Wil je meer informatie over onze voordelige uitvaart tarieven en bijbehorende pakketten? We hebben alles zo transparant en overzichtelijk mogelijk voor je uiteengezet. Zo kom je nooit voor financiele verrassingen te staan. 

Uitvaart verzorging

Welkom bij Meersorgh

Meersorgh is een Nederlandse familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de uitvaartverzorging. We staan voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijk contact.

We proberen met ons team zoveel mogelijk af te stemmen op de individuele wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden. Samen zorgen we voor de laatste herinneringen met elkaar. We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een bijzondere ceremonie te maken

We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Meer dan 75 jaar ervaring
Persoonlijk en betrokken
Voordelig en transparant
Uitstekende beoordelingen
24 uur per dag bereikbaar

Ervaringen van de families

Ons team verzorgt iedere uitvaart met de grootst mogelijke zorg en krijgt hier veel waardering voor van de families die we bijstaan.

 

De service was erg goed gezien de beperkingen rond het virus. De begrafenisdienst van Meersorgh was respectvol en mooi. Heel zorgzaam en liefdevol. Ik ben erg dankbaar voor alle hulp en waardigheid. Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking

Radesh | Den Haag

Vanaf mijn eerste contact met Meersorgh uitvaartverzorging was het regelen van de begrafenis van mijn man veel gemakkelijker dan ik had verwacht. Alles is met veel zorg en aandacht voor elk detail gedaan en ik ben hier erg dankbaar voor.

Kimberley | Amsterdam

We waren erg blij met de verzorging door Meersorgh. Onze begeleider was aardig en zorgzaam, maar ook efficiënt. Op de dag van de begrafenis woonde hij de dienst bij en het was geruststellend om hem te zien. De hele dag verliep buitengewoon goed.

Boudewijn | Zoetermeer

Kun je me terugbellen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat je naam en telefoonnummer achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Wil je meer informatie over onze uitvaartverzorging? Bel gratis 085 – 4000 333 of neem contact op via onderstaand formulier.

“  Een uitvaart is geen dag uit het leven,
maar een heel leven in één dag  “

We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een bijzondere ceremonie te maken. Een uitvaart die het unieke leven van jouw geliefde laat ervaren.

We staan dag en nacht voor je klaar en zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Als je dit wilt komen we graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Daarin kun je al je vragen stellen en maken we alles zo transparant en duidelijk mogelijk.

Meersorgh uitvaartverzorging

Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl