Betrokken uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers geven u persoonlijk en praktisch advies. Ze nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich met de belangrijke dingen kunt bezighouden. Er zijn tegenwoordig veel manieren om warmte en persoonlijkheid in een uitvaart ceremonie terug te laten komen. En dat hoeft helemaal niet veel werk te zijn. Daarom denken we graag met u mee. Om een mooi, liefdevol afscheid te regelen. Ons team van  toegewijde en ervaren uitvaartverzorgers staat voor u klaar waaronder:

Therese Meersorgh

Brigitte

Robert

Robert

Karin Meersorgh

Sonja

Jacques

Jacques

De service was erg goed gezien de beperkingen rond het virus. De uitvaartdienst van Meersorgh was respectvol en mooi. Heel zorgzaam en liefdevol. Ik ben erg dankbaar voor alle hulp en waardigheid. Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking.

Radesh | Den Haag

Vanaf mijn eerste contact met Meersorgh uitvaartverzorging was het regelen van de uitvaart van mijn man veel makkelijker dan ik van tevoren had verwacht. Alles is met veel zorg en aandacht voor elk detail gedaan en ik ben hier erg dankbaar voor.

Kimberley | Amsterdam

We waren erg blij met de verzorging door Meersorgh. Onze begeleider was aardig en zorgzaam, maar ook efficiënt. Op de dag van de uitvaart woonde hij de dienst bij en het was geruststellend om hem te zien. De hele dag verliep buitengewoon goed.

Boudewijn | Zoetermeer

Wilt u kennismaken met een van onze uitvaartverzorgers?

085 - 4000 333 ( 24-7 )

meersorgh google review

Ontmoet directeur Vincent Allard

Meersorgh Uitvaartverzorging is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. Met de huidige directeur, Vincent Allard, staat alweer de derde generatie uit een familie van toegewijde uitvaartverzorgers aan het roer

 

Uitvaartverzorging vanuit het hart

“Uitvaartverzorging doe je niet zomaar, daar kies je voor met je hart. Het bijstaan van de nabestaanden en het creëren van een persoonlijk afscheid geeft me een enorme voldoening”, zegt hij.  “We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een bijzondere ceremonie te maken. Een uniek afscheid om het leven van de overledene te eren maar ook te vieren. We mogen dankbaar zijn voor het leven waarvan we ook weer afscheid nemen”

 

Vincent-Meersorgh

Persoonlijk, betrokken en professioneel

Meersorgh staat voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijk contact. “Ik probeer met ons team zoveel mogelijk af te stemmen op de individuele wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden.

Samen zorgen we voor de laatste herinneringen met elkaar. Dat is een grote verantwoordelijkheid maar ook een prachtige kans tot een waardig afscheid. Hierin gaan we tot het uiterste.” Meersorgh onderscheid zich in de details. “We zijn inmiddels zo ervaren en hebben zo’n breed netwerk dat we bijna iedere wens kunnen vervullen. En niet geheel onbelangrijk: tegen een voordelige prijs én zonder verborgen kosten”.

 

Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar een heel leven in een dag.

“Integriteit, vertrouwen en transparantie staan voorop in ons werk. We zijn trouw gebleven aan deze waarden”, zegt hij met een serieuze blik. Meersorgh heeft na een periode van ongekende groei, een moment genomen om te reflecteren. “We nemen minder verzoeken aan. We willen altijd de zorg kunnen bieden die de overledene en de nabestaanden verdienen. Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar een heel leven in een dag.”

We zien de behoefte aan informele uitvaartverzorging toenemen. “We horen steeds vaker dat mensen op zoek zijn naar een alternatieve invulling van een uitvaart. Mensen zijn zich bewuster van de locatie, er is meer oog voor persoonlijke invulling en duurzaamheid.”

 

Een verschuiving naar beleving

Steeds meer mensen kiezen voor een natuurgraf als laatste rustplaats. Op een natuurbegraafplaats ervaar je de rust van de natuur. “Je ziet een grote verschuiving naar beleving. Mensen willen niet alleen maar rouwen. Ze willen ook de schoonheid van het leven benadrukken. Daar is een passend afscheid een onmisbaar onderdeel van. Passend afscheid: daar staan we voor.”

Naast de meer reguliere uitvaartverzorging, beidt Meersorgh diverse mogelijkheden aan die aan deze behoefte voldoen. “Steeds meer mensen willen het allemaal net even anders, en dat kan bij ons”. Zo houden we niet alleen de waarden in stand, die ik van mijn voorgangers heb doorgekregen maar gaan we ook mee met de wensen van de moderne tijd.”

Eerlijke uitvaart tarieven

We zetten de uitvaart tarieven netjes op een rij. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. We hebben drie verschillende pakketten zorgvuldig voor u samengesteld. Deze pakketten kunt u aanpassen of uitbreiden zoals u dat wilt.

Een goed verzorgde uitvaart hoeft niet duur te zijn. U kunt al een complete uitvaart regelen vanaf 2.999,-. We helpen iedereen, voor elk budget. Met óf zonder verzekering. Lees hier meer 

uitvaart tarieven meersorgh

Heeft u nu hulp nodig?

Heeft u een dringende vraag, wilt u een overlijden melden of is het moment van overlijden nabij? Neem dan direct contact met ons op. We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u kennismaken?

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan is het verstandig om alvast wat voorbereidingen te treffen.

Wat kost een uitvaart?

Wilt u meer informatie over onze uitvaart tarieven? We hebben alles zo overzichtelijk mogelijk voor u uiteengezet. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

Tips voor een persoonlijke uitvaart

Ontdek hoe u door het toevoegen van een paar eenvoudige elementen al snel een persoonlijke crematie of begrafenis kunt creëren. 

Volg uw gevoel

Misschien heeft u het gevoel dat een minder traditionele uitvaart de wensen van uw dierbare beter weerspiegelt. Voel u hierin helemaal vrij en volg uw gevoel. U mag de uitvaart helemaal op uw eigen manier invullen en daarbij hoeft u zich nergens aan te houden. Lees hier meer tips

viering van het leven meersorgh

Kies een locatie met betekenis

U kunt de plechtigheid in een uitvaartcentrum houden maar u kunt ook voor een andere locatie kiezen. Een plaats die misschien beter bij de overledene past. Op een mooie plek in de natuur, een lokale kerk, een racebaan, uw achtertuin, op een boot of zelfs in de kroeg. Lees hier meer tips

bijzondere uitvaart locatie meersorgh

Gebruik bijzonder vervoer

Neem uw geliefde mee op een laatste reis in een bijzonder voertuig. Kies bijvoorbeeld voor een paard en wagen, een tractor, een camper, een rondvaartboot of een SUV en rij samen naar een dierbare bestemming, door de geboortestad of langs een bijzondere plek. Lees hier meer tips

uitvaart boot Meersorgh

Kies eigenzinnige bloemstukken

Er is veel keuze op het gebied van bloemen en bloemstukken. U kunt het gebruiken om de persoonlijkheid van uw dierbare te weerspiegelen. Wilt u een droogarrangement, lokale veldbloemen, tropische bloemen, een creatie in de vorm van een voetbalclub logo? Alles is mogelijk.​ Lees hier meer tips

uitvaartbloemen Meersorgh

Vind rust in de natuur

Natuurgraven zijn rustige plaatsen omgeven door natuur, die u kunt bezoeken om uw dierbare te herdenken. Natuurbegraven heeft veel voordelen. Elk graf blijft intact en wordt nooit geruimd. Er zijn geen onderhoudskosten en u kunt de as hier ook begraven. Lees hier meer tips

natuurbegraven Meersorgh

Kies voor een thuisopbaring

Krijg langer de tijd om afscheid te nemen van uw dierbare in een vertrouwde omgeving. Kies voor een thuisopbaring. De opbaring kan op een bed, in een kist, op een opbaarplank in een wade of zelfs in een prachtige mand met een wade. We kiezen samen een plek die geschikt is. Lees hier meer tips

thuisopbaring meersorgh

Heeft u speciale uitvaart wensen en wilt u weten wat mogelijk is? Neem dan contact met ons op via

085 – 4000 333

 

Ik wil teruggebeld worden

Wilt u meer informatie over onze uitvaartverzorging? Laat uw contactgegevens achter en dan bellen we u snel terug.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer informatie over onze uitvaartverzorging? Bel 24 uur per dag op 085 – 4000 333 of neem contact op via onderstaand formulier.

Meersorgh uitvaartverzorging

We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een persoonlijk afscheid te maken. Samen met de nabestaanden creëren we een plechtigheid, die het unieke leven van uw dierbare reflecteert.

We komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Daarin kunt u al uw vragen stellen en maken we alles zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk.

Contactgegevens

Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl

Open chat
Kan ik u helpen?