Betrokken uitvaartverzorgers uit uw regio

Er zijn tegenwoordig veel manieren om warmte en persoonlijkheid in een uitvaart ceremonie terug te laten komen. En dat hoeft helemaal niet veel werk te zijn. Daarom denken we graag met u mee. Om een goed, liefdevol afscheid te regelen. Ons team van toegewijde en ervaren uitvaartverzorgers uit uw regio staat voor u klaar. Bekijk hier onze uitvaart ideeën. Heeft u vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op via 085 – 4000 333 of ons contactformulier.

“Samen maken we een warm persoonlijk afscheid tot een dierbare herinnering.” 

Brigitte

Uitvaartverzorgster

“Met een ode aan het leven afscheid nemen, daar help ik mensen graag bij.”

Robert

Uitvaartverzorger

“Ik vind het heel bijzonder dat ik mensen mag bijstaan op zo’n belangrijk moment.”

Sonja

Uitvaartverzorgster

Wilt u kennismaken?

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan bieden wij u kosteloos een oriënterend gesprek aan met een uitvaartverzorger. Tijdens dit gesprek kunt u kennismaken en wordt elk onderdeel van de uitvaart met u besproken.

Ontmoet directeur Vincent Allard

Meersorgh Uitvaartverzorging is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. Met de huidige directeur, Vincent Allard, staat alweer de derde generatie uit een familie van toegewijde uitvaartverzorgers aan het roer

 

Uitvaartverzorging vanuit het hart

“Uitvaartverzorging doe je niet zomaar, daar kies je voor met je hart. Het bijstaan van de nabestaanden en het creëren van een persoonlijk afscheid geeft me een enorme voldoening”, zegt hij.  “We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een bijzondere ceremonie te maken. Een uniek afscheid om het leven van de overledene te eren maar ook te vieren. We mogen dankbaar zijn voor het leven waarvan we ook weer afscheid nemen”

 

“Uitvaartverzorging doe je niet zomaar, daar kies je voor met je hart.”
Vincent Allard

Directeur Meersorgh

Persoonlijk, betrokken en professioneel

Meersorgh staat voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijk contact. “Ik probeer met ons team zoveel mogelijk af te stemmen op de individuele wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden.

Samen zorgen we voor de laatste herinneringen met elkaar. Dat is een grote verantwoordelijkheid maar ook een prachtige kans tot een waardig afscheid. Hierin gaan we tot het uiterste.” Meersorgh onderscheid zich in de details. “We zijn inmiddels zo ervaren en hebben zo’n breed netwerk dat we bijna iedere wens kunnen vervullen. En niet geheel onbelangrijk: tegen een voordelige prijs én zonder verborgen kosten”.

 

Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar een heel leven in een dag.

“Integriteit, vertrouwen en transparantie staan voorop in ons werk. We zijn trouw gebleven aan deze waarden”, zegt hij met een serieuze blik. Meersorgh heeft na een periode van ongekende groei, een moment genomen om te reflecteren. “We nemen minder verzoeken aan. We willen altijd de zorg kunnen bieden die de overledene en de nabestaanden verdienen. Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar een heel leven in een dag.”

We zien de behoefte aan informele uitvaartverzorging toenemen. “We horen steeds vaker dat mensen op zoek zijn naar een alternatieve invulling van een uitvaart. Mensen zijn zich bewuster van de locatie, er is meer oog voor persoonlijke invulling en duurzaamheid.”

 

Een verschuiving naar beleving

Steeds meer mensen kiezen voor een natuurgraf als laatste rustplaats. Op een natuurbegraafplaats ervaar je de rust van de natuur. “Je ziet een grote verschuiving naar beleving. Mensen willen niet alleen maar rouwen. Ze willen ook de schoonheid van het leven benadrukken. Daar is een passend afscheid een onmisbaar onderdeel van. Passend afscheid: daar staan we voor.”

Naast de meer reguliere uitvaartverzorging, beidt Meersorgh diverse mogelijkheden aan die aan deze behoefte voldoen. “Steeds meer mensen willen het allemaal net even anders, en dat kan bij ons”. Zo houden we niet alleen de waarden in stand, die ik van mijn voorgangers heb doorgekregen maar gaan we ook mee met de wensen van de moderne tijd.”

8 Redenen waarom mensen voor ons kiezen

1. Uw wensen staan centraal

We luisteren naar de individuele wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden en voeren deze uit. Alles is mogelijk. We doen onze uiterste best om van iedere uitvaart een passend persoonlijk afscheid te maken. We zijn een integere uitvaart organisatie zonder commerciële verplichtingen of afspraken. Daarom kunnen we u altijd onafhankelijk adviseren.

2. U heeft volledige keuzevrijheid

U mag altijd alles zelf bepalen. Welke polis of verzekering u ook heeft. Of het nu gaat om de locatie kiezen, het lichaam verzorgen en opbaren, rouwkaarten versturen, bloemen regelen, muziek uitkiezen, of een ander element van het afscheid. U heeft volledige keuzevrijheid. 

3. U krijgt een vaste uitvaartverzorger

Uw uitvaartverzorger is uw centrale aanspreekpunt en persoonlijke steun en toeverlaat vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Zo krijgt u de beste zorg en zijn alle betrokkenen altijd op de hoogte.

4. Elke uitvaartpolis is welkom

Of er goed verzekerd is of niet, u bent bij ons altijd welkom. Als de polis bij een grote verzekeraar met eigen uitvaartservice loopt, bent u bij ons vaak beter af. Persoonlijker, prettiger én meestal tegen veel lagere kosten voor een betere kwaliteit.

5. Wij zijn voordelig en transparant

Een goed verzorgde uitvaart hoeft niet duur te zijn. We zijn vaak goedkoper dan Dela, Yarden of Monuta maar kwalitatief minstens net zo goed. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. We zullen u altijd precies laten weten wat iets kost. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

6. We zijn een ervaren team met een groot netwerk

We hebben veel ervaring en goed contact met alle uitvaartlocaties, crematoria, begraafplaatsen en andere partijen in de uitvaartbranche. Zo kunnen we bijna iedere wens realiseren. En niet geheel onbelangrijk: tegen een eerlijke prijs én zonder verborgen kosten.

7. We zijn dag en nacht bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Om u bij te staan bij een overlijden van een dierbare maar ook voor het beantwoorden van uw vragen. U mag ons altijd bellen. 

8. We zijn een familiebedrijf

Meersorgh is een Nederlands familiebedrijf en daar zijn we trots op. We zijn al meer dan 75 jaar actief in de uitvaartbranche maar behandelen elke uitvaart nog steeds alsof het onze eerste is. Onze toegewijde team staat u met veel zorg en liefde bij.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze uitvaartverzorging? Bel 24 uur per dag op 085 – 4000 333 of neem contact op via onderstaand formulier.

Meersorgh Uitvaartverzorging 

We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een persoonlijk liefdevol afscheid te maken. Samen met de nabestaanden creëren we een plechtigheid, die past bij het unieke leven van uw dierbare .

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan bieden wij u kosteloos een oriënterend gesprek aan met een uitvaartverzorger. Tijdens dit gesprek kunt u kennismaken en wordt elk onderdeel van de uitvaart met u besproken. 

Meersorgh BV
Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl