Over ons

Meersorgh uitvaartverzorging

Meersorgh Uitvaartverzorging is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. Met de huidige directeur, Vincent Allard, staat alweer de derde generatie uit een familie van toegewijde uitvaartverzorgers aan het roer

Uitvaartverzorging vanuit het hart

“Uitvaartverzorging doe je niet zomaar, daar kies je voor met je hart. Het bijstaan van de nabestaanden en het creëren van een persoonlijk afscheid geeft me een enorme voldoening”, zegt hij.  “We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een bijzondere ceremonie te maken. Een uniek afscheid om het leven van de overledene te eren maar ook te vieren. We mogen dankbaar zijn voor het leven waarvan we ook weer afscheid nemen”

Persoonlijk, betrokken en professioneel

Meersorgh staat voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijk contact. “Ik probeer met ons team zoveel mogelijk af te stemmen op de individuele wensen van de overledene en zijn of haar nabestaanden.

Samen zorgen we voor de laatste herinneringen met elkaar. Dat is een grote verantwoordelijkheid maar ook een prachtige kans tot een waardig afscheid. Hierin gaan we tot het uiterste.” Meersorgh onderscheid zich in de details. “We zijn inmiddels zo ervaren en hebben zo’n breed netwerk dat we bijna iedere wens kunnen vervullen. En niet geheel onbelangrijk: tegen een voordelige prijs én zonder verborgen kosten”.

Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar een heel leven in een dag.

“Integriteit, vertrouwen en transparantie staan voorop in ons werk. We zijn trouw gebleven aan deze waarden”, zegt hij met een serieuze blik. Meersorgh heeft na een periode van ongekende groei, een moment genomen om te reflecteren. “We nemen minder verzoeken aan. We willen altijd de zorg kunnen bieden die de overledene en de nabestaanden verdienen. Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar een heel leven in een dag.”

We zien de behoefte aan informele uitvaartverzorging toenemen. “We horen steeds vaker dat mensen op zoek zijn naar een alternatieve invulling van een uitvaart. Mensen zijn zich bewuster van de locatie, er is meer oog voor persoonlijke invulling en duurzaamheid.”

Een verschuiving naar beleving

Steeds meer mensen kiezen voor een natuurgraf als laatste rustplaats. Op een natuurbegraafplaats ervaar je de rust van de natuur. “Je ziet een grote verschuiving naar beleving. Mensen willen niet alleen maar rouwen. Ze willen ook de schoonheid van het leven benadrukken. Daar is een passend afscheid een onmisbaar onderdeel van. Passend afscheid: daar staan we voor.”

Naast de meer reguliere uitvaartverzorging, beidt Meersorgh diverse mogelijkheden aan die aan deze behoefte voldoen. “Steeds meer mensen willen het allemaal net even anders, en dat kan bij ons”. Zo houden we niet alleen de waarden in stand, die ik van mijn voorgangers heb doorgekregen maar gaan we ook mee met de wensen van de moderne tijd.”

“Uitvaartverzorging doe je niet zomaar, daar kies je voor met je hart.”
Vincent Allard

Directeur Meersorgh

traditionele uitvaart
bijzondere uitvaart
exclusieve uitvaart

Waarom zou u voor ons kiezen?

U heeft onze volledige aandacht

1. U krijgt een unieke gepersonaliseerde uitvaart

U krijgt de uitvaart die bij u past. Zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen. We bespreken al uw wensen. En zullen elk detail tot in de puntjes verzorgen. Een plechtigheid die u geheel naar eigen wens kunt invullen. Een unieke weerspiegeling van de persoonlijkheid van de overledene.

2. U krijgt absolute keuzevrijheid

U krijgt absolute keuzevrijheid. U zit nergens aan vast en alles is mogelijk. U bepaalt alle onderdelen van de uitvaart. Het afscheid, de lokatie, het aantal gasten, het vervoer, de bloemen, de kaarten, de muziek en de consumpties. U heeft alles in eigen hand. 

3. U krijgt zekerheid en bespaart geld

U krijgt een duidelijk overzicht van alle kosten en het totaalbedrag. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wij hebben geen grote kantoorpanden, callcenters of wagenparken. Bij ons betaald u alleen waar u voor kiest. Zo bespaart u al snel duizenden euro’s. Of u goed verzekerd bent of niet, u bent altijd welkom. 

4. U krijgt een toegewijde, ervaren uitvaartverzorger

U krijgt een toegewijde uitvaartverzorger. Uw vaste aanspreekpunt die u zorgvuldig begeleid. Vanaf het overlijden tot de uitvaart en daarna.  We staan dag en nacht voor u klaar. Een bijzonder afscheid begint met onze ervaren uitvaartbegeleiders. 

Wat zeggen families over ons?

Lees de ervaringen van andere families

Er is geen grotere eer dan te helpen bij het afscheid van een dierbare overledene. We zijn toegewijde, ervaren uitvaartverzorgers. Met een oog voor detail. We weten precies wat er mogelijk is en hoe we dat voor elkaar moeten krijgen. Dat is waarom we een vertrouwd onderdeel zijn geworden van onze gemeenschap. Want iedereen verdient een bijzonder eerbetoon.

Toen mijn moeder overleed, heeft Robert van Haren ons begeleid om haar afscheid en uitvaart te organiseren. Dit was een prima keuze. Met veel rust, prettig informeel en uitstekende communicatie heeft Robert samen met ons van de afscheidsceremonie een mooie dag weten te maken. Ik kijk er met een warm gevoel op terug.

Thomas de Jager

Naaldwijk, Zuid Holland

We zijn bij toeval bij Meersorgh terecht gekomen. Een schot in de roos. Anne Wieb heeft ons als een rots in de branding begeleid in deze voor ons zeer zware periode.

Hij gaf ons na overleg de juiste adviezen, dacht actief mee, was altijd bereikbaar en we konden diverse zaken zelf persoonlijk invullen….kortom de perfecte uitvaartbegeleider.

Don Hoppenbrouwer

Zandvoort, Noord Holland

Zeer goede begeleiding gehad. Alle zorgen uit handen genomen en er werd fantastisch ingespeeld op onze wensen en onzekerheden. Dankzij de steun hebben we een mooi afscheid gehad waar ook mijn vader met veel warme gevoelens aan terug denkt. Zakelijk goed begeleid, zodat ik geen enkele verrassing gehad heb.
Jurgen Bohlken

Leeuwarden, Friesland

Anne Wieb Wijnsma van Meersorgh Uitvaartverzorging heeft de uitvaart van zowel mijn moeder in als die van mijn vader  perfect verzorgd en begeleid. Op een fijne, attente, integere en (gelukkig) informele wijze is de uitvaart precies gegaan zoals wij dat voor onze ouders voor ogen hadden. Anne Wieb nam ons onder zijn hoede, regelde de afhandeling met de uitvaartverzekering en voelde qua afscheid feilloos aan wat paste bij ons als familie. Van de rouwkaarten en de bloemen tot het uitzoeken van de (betaalbare, mooie) kist, álles werd door hem gedaan om ons een fijn en memorabel laatste afscheid van onze ouders te geven. Te allen tijde was hij telefonisch bereikbaar en stond voor ons klaar. Het was net alsof hij ons al langer kende en dat voelde enorm plezierig. Verdriet en humor gingen hand in hand. Geen stijf zwart pak en te ernstig gezicht maar casual gekleed en warm meelevend. Zelfs nog een prachtig en zeer toepasselijk gedicht tijdens de ceremonie. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor. Anne Wieb weet door zijn jarenlange ervaring in de uitvaartbranche als geen ander hoe je op de meest mooie en waardevolle maar ook zorgeloze manier afscheid kunt nemen van een dierbare. Inmiddels bevelen wij als familie Meersorgh Uitvaartverzorging bij iedereen in ons netwerk aan.
Marjolijn Bruurs

Naarden, Noord Holland

meersorgh-google-reviews

Wilt u een afspraak maken?

Gratis adviesgesprek

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaartwensen vastleggen?

Dan krijgt u een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we kennismaken en kunt u al uw vragen stellen. Bij u thuis, per telefoon maar ook via videobellen.

Lees hier meer

Heeft u vragen?

Neem contact op

Wilt u meer informatie over een uitvaart regelen? We zijn er altijd voor u. Heeft u onmiddellijk hulp nodig na het overlijden van een dierbare? Of wilt u van tevoren met iemand praten over het plannen van een begrafenis of crematie?

Bereik ons 24 uur per dag op 085 – 4000 333 of neem contact op via het contactformulier hieronder.

Van persoonlijk afscheid tot dierbare herinnering

Meersorgh uitvaart verzorging

Wilt u een uitvaart regelen? Breng familie en vrienden samen om het leven van een dierbare te herdenken en elkaar te ondersteunen. Kies de uitvaart die past bij uw wensen. Zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen. 

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan krijgt u een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u ons beter leren kennen en kunt u al uw vragen stellen. We kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Meersorgh uitvaartverzorging
Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl