Waar wilt u de uitvaart houden?

Uitvaart locaties

Wilt u een uitvaart regelen? Vind hieronder een overzicht van onze uitvaart locaties. U kunt de uitvaart in een uitvaartcentrum organiseren maar u kunt ook voor een andere locatie kiezen. Staat uw gewenste locatie er niet bij? Geen probleem, we hebben nauw contact met alle uitvaart locaties in Nederland.

Heeft u vragen?

Bel ons gratis nummer 

085 – 4000 333

We zijn dag en nacht bereikbaar.

Waarom zou u voor ons kiezen?

U heeft onze volledige aandacht

1. U krijgt een unieke gepersonaliseerde uitvaart

U krijgt de uitvaart die bij u past. Zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen. We bespreken al uw wensen. En zullen elk detail tot in de puntjes verzorgen. Een plechtigheid die u geheel naar eigen wens kunt invullen. Een unieke weerspiegeling van de persoonlijkheid van de overledene.

2. U krijgt absolute keuzevrijheid

U krijgt absolute keuzevrijheid. U zit nergens aan vast en alles is mogelijk. U bepaalt alle onderdelen van de uitvaart. Het afscheid, de lokatie, het aantal gasten, het vervoer, de bloemen, de kaarten, de muziek en de consumpties. U heeft alles in eigen hand. 

3. U krijgt zekerheid en bespaart geld

U krijgt een duidelijk overzicht van alle kosten en het totaalbedrag. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wij hebben geen grote kantoorpanden, callcenters of wagenparken. Bij ons betaald u alleen waar u voor kiest. Zo bespaart u al snel duizenden euro’s. Of u goed verzekerd bent of niet, u bent altijd welkom. 

4. U krijgt een toegewijde, ervaren uitvaartverzorger

U krijgt een toegewijde uitvaartverzorger. Uw vaste aanspreekpunt die u zorgvuldig begeleid. Vanaf het overlijden tot de uitvaart en daarna.  We staan dag en nacht voor u klaar. Een bijzonder afscheid begint met onze ervaren uitvaartbegeleiders. 

Heeft u vragen?

Neem contact op

Wilt u meer informatie over een uitvaart op een van de uitvaart locaties in Nederland? We zijn er altijd voor u. Heeft u onmiddellijk hulp nodig na het overlijden van een dierbare? Of wilt u van tevoren met iemand praten over het plannen van een begrafenis of crematie?

Bereik ons 24 uur per dag op 085 – 4000 333 of neem contact op via het contactformulier hieronder.

Van persoonlijk afscheid tot dierbare herinnering

Uitvaart locaties

Wilt u een uitvaart regelen op een van onze uitvaart locaties? Breng familie en vrienden samen om het leven van een dierbare te herdenken en elkaar te ondersteunen. Kies de uitvaart die past bij uw wensen. Zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen. 

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan krijgt u een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u ons beter leren kennen en kunt u al uw vragen stellen. We kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Meersorgh uitvaartverzorging
Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl