Liefdevol én betaalbaar
afscheid nemen

Persoonlijke uitvaart regelen

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er ineens veel op u af. Gelukkig bent u niet alleen. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar.

U kunt de uitvaart helemaal op uw manier vormgeven.
Voor elk budget. Met óf zonder verzekering.

Betrokken uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers geven u persoonlijk en praktisch advies. Ze nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich met de belangrijke dingen kunt bezighouden. Er zijn tegenwoordig veel manieren om warmte en persoonlijkheid in een uitvaart ceremonie terug te laten komen. En dat hoeft helemaal niet veel werk te zijn. Daarom denken we graag met u mee. Om een mooi, liefdevol afscheid te regelen. Ons team van  toegewijde en ervaren uitvaartverzorgers staat voor u klaar waaronder:

Therese Meersorgh

Brigitte

Robert

Robert

Karin Meersorgh

Sonja

Jacques

Jacques

De service was erg goed gezien de beperkingen rond het virus. De uitvaartdienst van Meersorgh was respectvol en mooi. Heel zorgzaam en liefdevol. Ik ben erg dankbaar voor alle hulp en waardigheid. Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking.

Radesh | Den Haag

Vanaf mijn eerste contact met Meersorgh uitvaartverzorging was het regelen van de uitvaart van mijn man veel makkelijker dan ik van tevoren had verwacht. Alles is met veel zorg en aandacht voor elk detail gedaan en ik ben hier erg dankbaar voor.

Kimberley | Amsterdam

We waren erg blij met de verzorging door Meersorgh. Onze begeleider was aardig en zorgzaam, maar ook efficiënt. Op de dag van de uitvaart woonde hij de dienst bij en het was geruststellend om hem te zien. De hele dag verliep buitengewoon goed.

Boudewijn | Zoetermeer

Wilt u kennismaken met een van onze uitvaartverzorgers?

085 - 4000 333 ( 24-7 )

meersorgh google review

Vrije locatie keuze

Bij Meersorgh bent u geheel vrij in de keuze voor de locatie van de uitvaart. Veel mensen kiezen voor een uitvaart in een crematorium of uitvaartcentrum in de buurt, maar hiervoor bestaat geen (wettelijke) verplichting.

U kunt de uitvaart regelen in een uitvaartcentrum maar u kunt ook voor een andere locatie kiezen. Een plaats die misschien beter bij de overledene past. Op een mooie plek in de natuur, een lokale kerk, een racebaan, uw achtertuin, op een boot of zelfs in de kroeg. Lees hier meer

natuurbegraven Meersorgh
bijzondere uitvaart locatie meersorgh
uitvaart boot Meersorgh
viering van het leven meersorgh

Meest gekozen locaties randstad

We hebben nauw contact met een breed netwerk van uitvaartlocaties, crematoria en begraafplaatsen. Zo kunnen we bijna iedere wens vervullen. En niet geheel onbelangrijk: tegen een eerlijke prijs én zonder verborgen kosten. Bekijk hieronder de meest gekozen locaties van de randstad.

De Nieuwe Ooster Amsterdam

Uitvaart Amsterdam

De Nieuwe Ooster
Kruislaan 126
1097 GA Amsterdam

__________

Overlijden melden
085 4000 333

Receptie
020 253 2900

 

Ockenburgh Den Haag

Uitvaart Den Haag

Ockenburgh
Ockenburghstraat 21
2553 AA Den Haag

__________

Overlijden melden
085 4000 333

Receptie
070 397 8411

 

Hofwijk Rotterdam

Uitvaart Rotterdam

Hofwijk
Delftweg 230
3046 ND Rotterdam

__________

Overlijden melden
085 4000 333

Receptie
010 489 8570

 

Meerbloemhof Zoetermeer

Uitvaart Zoetermeer

Meerbloemhof
Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer

__________

Overlijden melden
085 4000 333

Receptie
079 322 9311

 

Eerlijke uitvaart tarieven

We zetten de uitvaart tarieven netjes op een rij. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. We hebben drie verschillende pakketten zorgvuldig voor u samengesteld. Deze pakketten kunt u aanpassen of uitbreiden zoals u dat wilt.

Een goed verzorgde uitvaart hoeft niet duur te zijn. U kunt al een complete uitvaart regelen vanaf 2.999,-. We helpen iedereen, voor elk budget. Met óf zonder verzekering. Lees hier meer 

uitvaart tarieven meersorgh

Heeft u nu hulp nodig?

Heeft u een dringende vraag, wilt u een overlijden melden of is het moment van overlijden nabij? Neem dan direct contact met ons op. We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u kennismaken?

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan is het verstandig om alvast wat voorbereidingen te treffen.

Wat kost een uitvaart?

Wilt u meer informatie over onze uitvaart tarieven? We hebben alles zo overzichtelijk mogelijk voor u uiteengezet. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

Hoe verloopt een uitvaart?

Veel mensen weet niet precies wat ze moeten verwachten bij een uitvaart. Hieronder kunt u lezen hoe een uitvaart meestal verloopt.

Hoe begint een uitvaart?

De familie komt aan in een stoet of op eigen gelegenheid. Uw persoonlijke uitvaartverzorger van Meersorgh staat klaar om u te ontvangen. Bij binnenkomst kunnen de gasten vaak een condoleanceregister tekenen. De meeste uitvaartcentra hebben een aparte ruimte voor naaste familie en voor de gasten, zodat men in alle rust kan wachten tot de uitvaart begint.

rouwverwerking Meersorgh

Wat zijn de laatste voorbereidingen?

De kist met de overledene wordt in de aula geplaatst en de laatste voorbereidingen worden getroffen om de dienst goed te laten verlopen. U kunt in deze voorbereiding een actieve rol spelen. De familie mag de kist zelf naar binnen dragen en de bloemen of persoonlijke voorwerpen van de overledene neerleggen, zoals een foto of een schilderij. De familie kan voor de plechtigheid begint samenkomen om afscheid te nemen van de overledene.

 

Hoe begint een uitvaart plechtigheid?

Als het officiële afscheid begint gaat de familie de aula in en neemt voorin plaats. Daarna volgen de andere gasten. De plechtigheid kan helemaal naar eigen wens worden ingevuld. U kunt hier denken aan een sobere, een meer uitgebreide of een kerkelijke plechtigheid. U kunt één of meerdere sprekers hebben, muziek spelen, wel of geen bloemen neerleggen en de kist open of dichtlaten. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u hier vinden.

 

Hoelang duurt een uitvaart?

Een uitvaart duurt meestal tussen de 30 en 60 minuten. Zorg dat u voldoende tijd neemt voor de ceremonie. Wordt het heel druk? Of zijn er veel sprekers of andere onderdelen? Reserveer dan meer tijd. Dan hoeft niemand zich te haasten en is er voldoende tijd om afscheid te nemen. Na de plechtigheid wordt de overledene naar het graf of de ovenruimte gebracht.

 

Hoe kunt u afscheid nemen?

Naast de religieuze rituelen die u kunt verrichten, kunt u hier ook op een eigen manier invulling aan geven. U kunt  witte duiven of vlinders loslaten, iets voorlezen of zeggen of een kort muziekstuk (laten) opvoeren.  Als afsluiting van de ceremonie bedankt de uitvaartverzorger of een naaste de aanwezigen voor hun komst. Daarna neemt iedereen afscheid van de overledene. Meestal lopen de nabestaanden nog eenmaal langs de kist voor een laatste groet.

 

Wat gebeurt er na afloop van de uitvaart?

Na de plechtigheid ontmoeten de gasten elkaar in de condoleance ruimte of “koffiekamer”. Hier kunnen de bezoekers de nabestaanden condoleren en eventueel iets drinken of eten. Meestal kunt u hier een kop koffie of thee drinken, soms kiest de familie voor extra frisdrank, een glas bier of glaasje wijn, belegde broodjes of borrelhapjes. De meeste mensen plannen hier 45 minuten voor in. Daarna vertrekken de gasten en kan de naaste familie ervoor kiezen om nog ergens af te spreken en samen te komen.

Natuur uitvaart regelen

Als alternatief voor een traditionele uitvaart kunnen we u helpen bij het verzorgen van een laatste rustplaats in de natuur. Het zijn rustige, harmonieuze plaatsen omgeven door natuur, die u kunt bezoeken om uw dierbare te herdenken.

Een natuuruitvaart heeft veel voordelen. Er is eeuwigdurende grafrust. Elk graf blijft intact en wordt nooit geruimd. Er zijn geen onderhoudskosten en u kunt ook as begraven.

Deze graven worden niet gemarkeerd met een traditionele grafsteen, maar met een boomschijf, kei, boom of meerjarige planten, die in het bos passen.

 

natuurbegraven Meersorgh

Wilt u meer informatie over het regelen van een natuur uitvaart? Neem dan contact met ons op via

085 – 4000 333

Ik wil teruggebeld worden

Wilt u meer informatie over een uitvaart regelen? Laat uw contactgegevens achter en dan bellen we u snel terug.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer informatie over onze uitvaartverzorging? Bel 24 uur per dag op 085 – 4000 333 of neem contact op via onderstaand formulier.

Uitvaart regelen

We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een persoonlijk afscheid te maken. Samen met de nabestaanden creëren we een plechtigheid, die het unieke leven van uw dierbare reflecteert.

We komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Daarin kunt u al uw vragen stellen en maken we alles zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk.

Meersorgh uitvaartverzorging

Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl

Open chat
Kan ik u helpen?