Uitvaart regelen

Uitvaart Regelen Meersorgh

Wil je een uitvaart regelen?

Ons team kan elke fase van de uitvaart begeleiden en organiseert een persoonlijk, uniek afscheid om het leven van jouw geliefde te vieren.
Ook met een eenvoudige uitvaart kunnen we een waardig afscheid bieden.

Bij Meersorgh krijg je een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor je neemt. Zo wordt het afscheid een emotionele en dierbare herinnering.

Wil je een uitvaart regelen en je persoonlijke wensen met ons bespreken?
Bel 24 uur per dag op  085-4000 333 of neem contact met ons op via het contactformulier. We kunnen thuis of op elke gewenste locatie langskomen.

Samen naar een unieke uitvaart. We staan dag en nacht voor je klaar. 

Uitvaart voorbereiden

Heb je een vraag, dan denken we graag met je mee tijdens een kennismakingsgesprek. Neem contact op en we komen snel bij je langs. 

Uitvaart regelen

Is er een dierbare overleden of is het moment nabij? Bel dag en nacht naar ons meldnummer op 085 – 4000 333 (24 uur per dag).

Offerte aanvragen

Wil je weten wat een uitvaart bij ons kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan en bekijk onze voordelige tarieven. 

Bijzondere Uitvaart Locatie Meersorgh Uitvaartverzorging

Persoonlijke uitvaart regelen

Je kunt zelf een crematorium of begraafplaats uitkiezen. We zijn niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra.

Wil je liever een uitvaart in de natuur? In heel Nederland zijn tegenwoordig groene uitvaartcentra te vinden. Het zijn vaak natuurlijke, rustige plaatsen die je kunt bezoeken om jouw geliefde te herdenken. Een duurzame  uitvaart in het groen wordt steeds populairder.

Heb je een vraag, dan denken we graag met je mee tijdens een kennismakingsgesprek. Neem contact op en we komen snel bij je langs. 

We staan dag en nacht voor je klaar. Bel 085-4000 333

Onze kracht

Waarom mensen voor ons kiezen

Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar een heel leven in een dag. We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een bijzondere ceremonie te maken. Een uitvaart die je het unieke leven van jouw geliefde laat ervaren. 

Wil je een uitvaart regelen of heb je een vraag? We staan dag en nacht voor je klaar en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Als je dit wilt komen we graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Daarin kun je al je vragen stellen en maken we alles zo transparant en duidelijk mogelijk. 

Samen treffen we passende regelingen voor de laatste reis van jouw geliefde. Samen creëren we een uniek afscheid. Meersorgh uitvaartverzorging: Persoonlijk, betrokken, professioneel en voordelig.

24 uur per dag bereikbaar

Ook contact via
WhatsApp

Thuisbezoek of
op locatie

Transparante
kosten

75 jaar Uitvaartbegeleiding Meersorgh Uitvaartverzorging

Meer dan 75 jaar ervaring

We zijn een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring.

Voordelige tarieven

Ons brede netwerk garandeert de meest voordelige prijzen zonder verborgen kosten.

Uitstekende beoordelingen

We verzorgen iedere uitvaart met de grootst mogelijke zorg en dat wordt gewaardeerd.

Persoonlijke uitvaartverzorging

Je hebt altijd direct persoonlijk contact met ons en we staan 24/7 voor je klaar.

Betrokken team

Het ontzorgen en ondersteunen van jou en de nabestaanden is onze hoogste prioriteit.

Beoordelingen Uitvaartverzorging

Lees de ervaringen van onze families

"De service was erg goed gezien de beperkingen rond het virus. De begrafenisdienst van Meersorgh was respectvol en mooi. Heel zorgzaam en liefdevol. Ik ben erg dankbaar voor alle hulp en waardigheid. Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking"
Meersorgh Icoon
Radesh
Utrecht
"Vanaf mijn eerste contact met Meersorgh uitvaartverzorging was het regelen van de begrafenis van mijn man veel gemakkelijker dan ik had verwacht. Alles is met veel zorg en aandacht voor elk detail gedaan en ik ben hier erg dankbaar voor."
Meersorgh Icoon
Kimberley
Amsterdam
"We waren erg blij met de service van Meersorgh. Anne Wieb was aardig en zorgzaam, maar ook behulpzaam en efficiënt. Op de dag van de begrafenis woonde hij de dienst bij en het was geruststellend om hem te zien. De hele dag verliep buitengewoon goed."
Meersorgh Icoon
Boudewijn
Hilversum

Vragen en opmerkingen

Contactformulier​

Wil je meer informatie over onze uitvaartverzorging? Bel 24 uur per dag op  085-4000 333 of neem contact op via het contactformulier.

Meersorgh is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de uitvaartverzorging. Het ontzorgen en ondersteunen van jou en de nabestaanden is onze allerhoogste prioriteit.

Wil je een uitvaart regelen en de vele mogelijkheden en tarieven met ons bespreken? We kunnen bij je thuis of op elke gewenste locatie langskomen.
Ons team geeft advies in elke fase van het uitvaartproces en regelt een persoonlijke, unieke begrafenis om je te helpen bij het vieren van het leven van jouw geliefde. Ook bij een beperkt budget kunnen we een waardig afscheid bieden.

We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, dus als je iets nodig hebt of wilt weten, aarzel dan niet om ons te bellen op 085-4000 333.

Contactgegevens

Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
            


  085-4000 333
  info@meersorgh.nl