Uitvaart regelen

 Is er een dierbare overleden of is het moment nabij? Neem dan contact met ons op voor advies. Je hoeft dit proces niet alleen te doorlopen. We helpen je om elke stap van de de uitvaart te regelen. Je kunt het helemaal op jouw eigen manier invullen. Voor elk budget. Met óf zonder verzekering. 

Wil je je persoonlijke wensen met ons bespreken? De Meersorgh hulplijn is 24 uur per dag gratis te bereiken.

Uitvaart regelen Meersorgh
Uitvaart hulp en advies

Uitvaart voorbereiden

Krijg je binnenkort te maken met een overlijden in jouw naaste omgeving? Dan is het verstandig om alvast wat voorbereidingen te treffen. Zo voorkom je dat je straks in alle haast een afscheid moet regelen.

Uitvaart tarieven

Uitvaart regelen

Wil je een uitvaart regelen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? We kunnen bij je thuis of op elke gewenste locatie langskomen. Dan kun je al je vragen stellen en alles rustig bespreken.

Uitvaart brochure Meersorgh

Uitvaart tarieven

Wil je meer informatie over onze voordelige uitvaart tarieven en bijbehorende pakketten?
We hebben alles zo transparant en overzichtelijk mogelijk voor je uiteengezet. Zo kom je nooit voor financiele verrassingen te staan. 

Uitvaart verzorging

Een liefdevol afscheid

Meersorgh is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in de uitvaartverzorging. We staan voor professionaliteit, betrokkenheid en warm persoonlijk contact. Voor elk budget. Met óf zonder verzekering.

We proberen met ons team zoveel mogelijk af te stemmen op de individuele wensen van jouw dierbare en de nabestaanden. Samen zorgen we voor de laatste herinneringen met elkaar. We denken graag met je mee om een mooi liefdevol afscheid te regelen.

Heb je vragen? We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar.

Persoonlijk en betrokken

Uitstekende beoordelingen

Voordelig en transparant

Meer dan 75 jaar ervaring

24 uur per dag bereikbaar

Ervaringen van de families

Ons team verzorgt iedere uitvaart met de grootst mogelijke zorg. Lees de reacties op door ons verzorgde uitvaarten.

 

De service was erg goed gezien de beperkingen rond het virus. De begrafenisdienst van Meersorgh was respectvol en mooi. Heel zorgzaam en liefdevol. Ik ben erg dankbaar voor alle hulp en waardigheid. Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking

Radesh | Den Haag

Vanaf mijn eerste contact met Meersorgh uitvaartverzorging was het regelen van de begrafenis van mijn man veel gemakkelijker dan ik had verwacht. Alles is met veel zorg en aandacht voor elk detail gedaan en ik ben hier erg dankbaar voor.

Kimberley | Amsterdam

We waren erg blij met de verzorging door Meersorgh. Onze begeleider was aardig en zorgzaam, maar ook efficiënt. Op de dag van de begrafenis woonde hij de dienst bij en het was geruststellend om hem te zien. De hele dag verliep buitengewoon goed.

Boudewijn | Zoetermeer

Ik wil teruggebeld worden

Wil je meer informatie over een uitvaart regelen? Laat je contactgegevens achter en dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Stuur ons een bericht

Wil je meer informatie over onze uitvaartverzorging? Bel 24 uur per dag op 085 – 4000 333 of neem contact op via onderstaand formulier.

Uitvaart regelen

We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een persoonlijk afscheid te maken. Een uitvaart die het unieke leven van jouw geliefde laat ervaren.

We staan dag en nacht voor je klaar en zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Als je dit wilt komen we graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Daarin kun je al je vragen stellen en maken we alles zo transparant en duidelijk mogelijk.

Meersorgh uitvaartverzorging

Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl