Intake formulier

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan is het verstandig om alvast wat voorbereidingen te treffen. Zo voorkomt u dat u straks in alle haast een afscheid moet regelen of het onduidelijk is wat u zelf graag had gewild.

Vul het intake formulier in en we zullen spoedig daarna contact met u opnemen. We kunnen bij u thuis of op elke gewenste locatie langskomen voor een vrijblijvend intake gesprek. U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Wilt u meer informatie over onze uitvaartverzorging? Neem dan contact met ons op via

085 – 4000 333

Intake voor

Aanhef

Aanmelding door

Toestemming

Tips voor een persoonlijke uitvaart

Ontdek hoe u door het toevoegen van een paar eenvoudige elementen al snel een persoonlijke crematie of begrafenis kunt creëren. 

Volg uw gevoel

Misschien heeft u het gevoel dat een minder traditionele uitvaart de wensen van uw dierbare beter weerspiegelt. Voel u hierin helemaal vrij en volg uw gevoel. U mag de uitvaart helemaal op uw eigen manier invullen en daarbij hoeft u zich nergens aan te houden. Lees hier meer tips

viering van het leven meersorgh

Kies een locatie met betekenis

U kunt de plechtigheid in een uitvaartcentrum houden maar u kunt ook voor een andere locatie kiezen. Een plaats die misschien beter bij de overledene past. Op een mooie plek in de natuur, een lokale kerk, een racebaan, uw achtertuin, op een boot of zelfs in de kroeg. Lees hier meer tips

bijzondere uitvaart locatie meersorgh

Gebruik bijzonder vervoer

Neem uw geliefde mee op een laatste reis in een bijzonder voertuig. Kies bijvoorbeeld voor een paard en wagen, een tractor, een camper, een rondvaartboot of een SUV en rij samen naar een dierbare bestemming, door de geboortestad of langs een bijzondere plek. Lees hier meer tips

uitvaart boot Meersorgh

Kies eigenzinnige bloemstukken

Er is veel keuze op het gebied van bloemen en bloemstukken. U kunt het gebruiken om de persoonlijkheid van uw dierbare te weerspiegelen. Wilt u een droogarrangement, lokale veldbloemen, tropische bloemen, een creatie in de vorm van een voetbalclub logo? Alles is mogelijk.​ Lees hier meer tips

uitvaartbloemen Meersorgh

Vind rust in de natuur

Natuurgraven zijn rustige plaatsen omgeven door natuur, die u kunt bezoeken om uw dierbare te herdenken. Natuurbegraven heeft veel voordelen. Elk graf blijft intact en wordt nooit geruimd. Er zijn geen onderhoudskosten en u kunt de as hier ook begraven. Lees hier meer tips

natuurbegraven Meersorgh

Kies voor een thuisopbaring

Krijg langer de tijd om afscheid te nemen van uw dierbare in een vertrouwde omgeving. Kies voor een thuisopbaring. De opbaring kan op een bed, in een kist, op een opbaarplank in een wade of zelfs in een prachtige mand met een wade. We kiezen samen een plek die geschikt is. Lees hier meer tips

thuisopbaring meersorgh

Heeft u speciale uitvaart wensen en wilt u weten wat mogelijk is? Neem dan contact met ons op via

085 – 4000 333

 

Eerlijke uitvaart tarieven

We zetten de uitvaart tarieven netjes op een rij. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. We hebben drie verschillende pakketten zorgvuldig voor u samengesteld. Deze pakketten kunt u aanpassen of uitbreiden zoals u dat wilt.

Een goed verzorgde uitvaart hoeft niet duur te zijn. U kunt al een complete uitvaart regelen vanaf 2.999,-. We helpen iedereen, voor elk budget. Met óf zonder verzekering. Lees hier meer 

uitvaart tarieven meersorgh

Heeft u nu hulp nodig?

Heeft u een dringende vraag, wilt u een overlijden melden of is het moment van overlijden nabij? Neem dan direct contact met ons op. We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u kennismaken?

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan is het verstandig om alvast wat voorbereidingen te treffen.

Wat kost een uitvaart?

Wilt u meer informatie over onze uitvaart tarieven? We hebben alles zo overzichtelijk mogelijk voor u uiteengezet. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

Natuur begrafenis regelen

Als alternatief voor een traditionele begrafenis kunnen we u helpen bij het verzorgen van een laatste rustplaats in de natuur. Het zijn rustige, harmonieuze plaatsen omgeven door natuur, die u kunt bezoeken om uw dierbare te herdenken.

Natuurbegraven heeft veel voordelen. Er is eeuwigdurende grafrust. Elk graf blijft intact en wordt nooit geruimd. Er zijn geen onderhoudskosten en u kunt ook as begraven.

Deze graven worden niet gemarkeerd met een traditionele grafsteen, maar met een boomschijf, kei, boom of meerjarige planten, die in het bos passen.

 

Natuurbegraven Meersorgh

Wilt u meer informatie over het regelen van een natuur begrafenis? Neem dan contact met ons op via

085 – 4000 333

 

Ik wil teruggebeld worden

Wilt u meer informatie over onze intake? Laat uw contactgegevens achter en dan bellen we u snel terug.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer informatie over onze uitvaartverzorging? Bel 24 uur per dag op 085 – 4000 333 of neem contact op via onderstaand formulier.

Intake uitvaart regelen

We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een persoonlijk afscheid te maken. Samen met de nabestaanden creëren we een plechtigheid, die het unieke leven van uw dierbare reflecteert.

We komen graag bij u langs voor een intake. Daarin kunt u al uw vragen stellen en maken we alles zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk.

Meersorgh uitvaartverzorging

Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl

Open chat
Kan ik u helpen?