Persoonlijke zorg en steun bij een verlies

Overlijden melden

Als een dierbare overlijdt, staat de wereld even stil. Gelukkig bent u niet alleen. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar.

We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich met de belangrijke dingen kunt bezighouden. 

Betrokken uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers geven u persoonlijk en praktisch advies. Ze nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich met de belangrijke dingen kunt bezighouden. Er zijn tegenwoordig veel manieren om warmte en persoonlijkheid in een uitvaart ceremonie terug te laten komen. En dat hoeft helemaal niet veel werk te zijn. Daarom denken we graag met u mee. Om een mooi, liefdevol afscheid te regelen. Ons team van  toegewijde en ervaren uitvaartverzorgers staat voor u klaar waaronder:

Therese Meersorgh

Brigitte

Robert

Robert

Karin Meersorgh

Sonja

Jacques

Jacques

De service was erg goed gezien de beperkingen rond het virus. De uitvaartdienst van Meersorgh was respectvol en mooi. Heel zorgzaam en liefdevol. Ik ben erg dankbaar voor alle hulp en waardigheid. Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking.

Radesh | Den Haag

Vanaf mijn eerste contact met Meersorgh uitvaartverzorging was het regelen van de uitvaart van mijn man veel makkelijker dan ik van tevoren had verwacht. Alles is met veel zorg en aandacht voor elk detail gedaan en ik ben hier erg dankbaar voor.

Kimberley | Amsterdam

We waren erg blij met de verzorging door Meersorgh. Onze begeleider was aardig en zorgzaam, maar ook efficiënt. Op de dag van de uitvaart woonde hij de dienst bij en het was geruststellend om hem te zien. De hele dag verliep buitengewoon goed.

Boudewijn | Zoetermeer

Wilt u kennismaken met een van onze uitvaartverzorgers?

085 - 4000 333 ( 24-7 )

meersorgh google review

Vrije locatie keuze

Bij Meersorgh bent u geheel vrij in de keuze voor de locatie van de uitvaart. Veel mensen kiezen voor een uitvaart in een crematorium of uitvaartcentrum in de buurt, maar hiervoor bestaat geen (wettelijke) verplichting.

U kunt de uitvaart regelen in een uitvaartcentrum maar u kunt ook voor een andere locatie kiezen. Een plaats die misschien beter bij de overledene past. Op een mooie plek in de natuur, een lokale kerk, een racebaan, uw achtertuin, op een boot of zelfs in de kroeg. Lees hier meer

natuurbegraven Meersorgh
bijzondere uitvaart locatie meersorgh
uitvaart boot Meersorgh
viering van het leven meersorgh

Meest gekozen locaties randstad

We hebben nauw contact met een breed netwerk van uitvaartlocaties, crematoria en begraafplaatsen. Zo kunnen we bijna iedere wens vervullen. En niet geheel onbelangrijk: tegen een eerlijke prijs én zonder verborgen kosten. Bekijk hieronder de meest gekozen locaties van de randstad.

De Nieuwe Ooster Amsterdam

Uitvaart Amsterdam

De Nieuwe Ooster
Kruislaan 126
1097 GA Amsterdam

__________

Overlijden melden
085 4000 333

Receptie
020 253 2900

 

Ockenburgh Den Haag

Uitvaart Den Haag

Ockenburgh
Ockenburghstraat 21
2553 AA Den Haag

__________

Overlijden melden
085 4000 333

Receptie
070 397 8411

 

Hofwijk Rotterdam

Uitvaart Rotterdam

Hofwijk
Delftweg 230
3046 ND Rotterdam

__________

Overlijden melden
085 4000 333

Receptie
010 489 8570

 

Meerbloemhof Zoetermeer

Uitvaart Zoetermeer

Meerbloemhof
Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer

__________

Overlijden melden
085 4000 333

Receptie
079 322 9311

 

Eerlijke uitvaart tarieven

We zetten de uitvaart tarieven netjes op een rij. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. We hebben drie verschillende pakketten zorgvuldig voor u samengesteld. Deze pakketten kunt u aanpassen of uitbreiden zoals u dat wilt.

Een goed verzorgde uitvaart hoeft niet duur te zijn. U kunt al een complete uitvaart regelen vanaf 2.999,-. We helpen iedereen, voor elk budget. Met óf zonder verzekering. Lees hier meer 

uitvaart tarieven meersorgh

Heeft u nu hulp nodig?

Heeft u een dringende vraag, wilt u een overlijden melden of is het moment van overlijden nabij? Neem dan direct contact met ons op. We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Wilt u kennismaken?

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan is het verstandig om alvast wat voorbereidingen te treffen.

Wat kost een uitvaart?

Wilt u meer informatie over onze uitvaart tarieven? We hebben alles zo overzichtelijk mogelijk voor u uiteengezet. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

Ik wil teruggebeld worden

Wilt u een overlijden melden? Laat uw contactgegevens achter en dan bellen we u direct terug.

Stuur ons een bericht

Wilt u meer informatie over onze uitvaartverzorging? Bel 24 uur per dag op 085 – 4000 333 of neem contact op via onderstaand formulier.

Overlijden melden

We zetten ons volledig in om van elke uitvaart een persoonlijk afscheid te maken. Samen met de nabestaanden creëren we een plechtigheid, die het unieke leven van uw dierbare reflecteert.

We komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Daarin kunt u al uw vragen stellen en maken we alles zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk.

Meersorgh uitvaartverzorging

Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl

Open chat
Kan ik u helpen?