Uitvaart Vinkeveen

Iedereen verdient een bijzonder eerbetoon

Breng familie en vrienden samen om het leven van een dierbare te herdenken en elkaar te ondersteunen. Kies de uitvaart die past bij uw wensen. Zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen.

Heeft u vragen?

Bel ons gratis nummer 

085 – 4000 333

We zijn dag en nacht bereikbaar.

Wat zijn de wensen van de nabestaanden en de overledene?

Een weerspiegeling van persoonlijkheid

Een uitvaart is een weerspiegeling van de persoonlijkheid en passies van de overledene. Een plechtigheid die u geheel naar eigen wens kunt invullen.

Controle behouden of alles uit handen geven?

Vindt u het belangrijk om volledige controle over de uitvaart te hebben? Dat u het overzicht houdt? En wilt u de zekerheid dat ieder detail precies loopt, zoals u dat voor ogen heeft? Of geeft u het liever zoveel mogelijk uit handen? En wilt u zich door ons team laten begeleiden en ondersteunen? Zodat u zich op andere zaken kunt concentreren?

Besloten uitvaart of grote uitvaart?

Wilt u in besloten en intieme kring afscheid nemen? Waarbij alleen mensen komen die u  uitgenodigd heeft? Of doet u dat liever met een grote groep? In het samenzijn van alle familie, vrienden, kennissen, (ex-)collega’s en buren?

Traditionele uitvaart of moderne uitvaart?

Plant u een stijlvolle, traditionele ceremonie met een klassiek karakter? Misschien volgens een religieuze traditie? Of kiest u voor een informele, moderne uitvaart? En mag het leven gevierd worden?

Exclusieve uitvaart of duurzame uitvaart? 

Wilt u op een uitbundige, extravagante manier afscheid nemen van het leven? Waarbij luxe en aandacht voor perfectie vooropstaan? Of voelt u zich aangetrokken tot een duurzaam afscheid? Kiest u een uitvaart met een natuurvriendelijk karakter? Wilt u verantwoordelijkheid nemen voor moeder aarde?

Families begeleiden is onze passie

Families begeleiden is onze passie. Of u nu een begrafenis of crematie voor een geliefde plant. Of van tevoren uw uitvaartwensen vastlegt. Een bijzonder afscheid begint met onze ervaren uitvaartverzorgers. Iedereen is welkom, met alle achtergronden en religies. Voor ieder budget.
religieuze uitvaart
Uitvaart boot Meersorgh
duurzame uitvaart

Wat kost een uitvaart Vinkeveen?

Bespaar duizenden euro’s

Er zijn verschillende kosten verbonden aan het plannen van een begrafenis of crematie. Net als bij een bruiloft of de aankoop van onroerend goed heeft elke keuze invloed op het totaalbedrag.

Vooraf bespreken we al uw wensen. U krijgt een duidelijk overzicht van alle kosten en het totaalbedrag. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. U krijgt al een basis uitvaart vanaf tweeduizend euro.

Bekijk hier enkele voorbeelden van de kosten van een uitvaart.

 

Waarom bent u bij ons voordeliger uit?

Een grote organisatie zoals Dela rekent gemiddeld 7.500 euro voor een crematie en 9.500 euro voor een begrafenis. Wij hebben geen grote kantoorpanden, callcenters of wagenparken. Bij ons betaald u alleen waar u voor kiest. Zo bespaart u al snel duizenden euro’s.

Financieel overzicht na overlijden

Ik ben elders verzekerd. Kan ik de uitvaart bij jullie regelen?

Heeft u een uitvaartverzekering bij Dela, Monuta, Ardanta, Nationale Nederlanden of ergens anders? Dat is geen enkel probleem. U mag uw uitvaart gewoon door ons laten verzorgen. Wij regelen alles met uw verzekering.

Waar wilt u de uitvaart houden?

Uitvaart Vinkeveen

Wilt u de uitvaart houden in Vinkeveen en omgeving? De groene en monumentale gedenkparken bieden alle faciliteiten voor uw uitvaartplechtigheid. In grote of kleine kring, voor rouwbezoek en voor het condoleren. Een grote keuze aan graven, urnentuinen en strooiplekken maken de uitvaartcentra in de omgeving een prachtige plek voor iedereen. Maar u kunt de uitvaart ook combineren met een andere locatie. U heeft volledige keuzevrijheid.

Wilt u afscheid nemen op een plaats met een bijzondere betekenis? Op een rustgevende plek in de natuur, in een geliefd kerkje of in de achtertuin van een familielid?Of in een favoriet restaurant, de lokale vereniging, een voetbalstadion of uw stamkroeg? We kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Bekijk hieronder de meest gekozen uitvaartlokaties van Vinkeveen en omgeving.

crematorium in uithoorn bouwens

Crematorium Bouwens

Noorddammerweg 40 1424 NX De Kwakel 

 
Crematorium Zorgvlied

Zorgvlied

Amsteldijk 273 1079 LL Amsterdam 

 
Crematorium Zuiderhof

Zuiderhof

Kolhornseweg 13 1213 RS Hilversum 

 
Crematorium Laren 2

Crematorium Laren

Weg Over Anna’s Hoeve 1 1251 SW Laren 

 

Waarom zou u voor ons kiezen?

U heeft onze volledige aandacht

1. U krijgt een unieke gepersonaliseerde uitvaart

U krijgt de uitvaart die bij u past. Zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen. We bespreken al uw wensen. En zullen elk detail tot in de puntjes verzorgen. Een plechtigheid die u geheel naar eigen wens kunt invullen. Een unieke weerspiegeling van de persoonlijkheid van de overledene.

2. U krijgt absolute keuzevrijheid

U krijgt absolute keuzevrijheid. U zit nergens aan vast en alles is mogelijk. U bepaalt alle onderdelen van de uitvaart. Het afscheid, de lokatie, het aantal gasten, het vervoer, de bloemen, de kaarten, de muziek en de consumpties. U heeft alles in eigen hand. 

3. U krijgt zekerheid en bespaart geld

U krijgt een duidelijk overzicht van alle kosten en het totaalbedrag. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wij hebben geen grote kantoorpanden, callcenters of wagenparken. Bij ons betaald u alleen waar u voor kiest. Zo bespaart u al snel duizenden euro’s. Of u goed verzekerd bent of niet, u bent altijd welkom. 

4. U krijgt een toegewijde, ervaren uitvaartverzorger

U krijgt een toegewijde uitvaartverzorger. Uw vaste aanspreekpunt die u zorgvuldig begeleid. Vanaf het overlijden tot de uitvaart en daarna.  We staan dag en nacht voor u klaar. Een bijzonder afscheid begint met onze ervaren uitvaartbegeleiders. 

Wat zeggen families over ons?

Lees de ervaringen van andere families

Er is geen grotere eer dan te helpen bij het afscheid van een dierbare overledene. We zijn toegewijde, ervaren uitvaartverzorgers. Met een oog voor detail. We weten precies wat er mogelijk is en hoe we dat voor elkaar moeten krijgen. Dat is waarom we een vertrouwd onderdeel zijn geworden van onze gemeenschap. Want iedereen verdient een bijzonder eerbetoon.
Toen mijn moeder overleed, heeft Robert van Haren ons begeleid om haar afscheid en uitvaart te organiseren. Dit was een prima keuze. Met veel rust, prettig informeel en uitstekende communicatie heeft Robert samen met ons van de afscheidsceremonie een mooie dag weten te maken. Ik kijk er met een warm gevoel op terug.
Thomas de Jager

Naaldwijk, Zuid Holland

We zijn bij toeval bij Meersorgh terecht gekomen. Een schot in de roos. Anne Wieb heeft ons als een rots in de branding begeleid in deze voor ons zeer zware periode. Hij gaf ons na overleg de juiste adviezen, dacht actief mee, was altijd bereikbaar en we konden diverse zaken zelf persoonlijk invullen….kortom de perfecte uitvaartbegeleider.
Don Hoppenbrouwer

Zandvoort, Noord Holland

Zeer goede begeleiding gehad. Alle zorgen uit handen genomen en er werd fantastisch ingespeeld op onze wensen en onzekerheden. Dankzij de steun hebben we een mooi afscheid gehad waar ook mijn vader met veel warme gevoelens aan terug denkt. Zakelijk goed begeleid, zodat ik geen enkele verrassing gehad heb.
Jurgen Bohlken

Leeuwarden, Friesland

Anne Wieb Wijnsma van Meersorgh Uitvaartverzorging heeft de uitvaart van zowel mijn moeder in als die van mijn vader  perfect verzorgd en begeleid. Op een fijne, attente, integere en (gelukkig) informele wijze is de uitvaart precies gegaan zoals wij dat voor onze ouders voor ogen hadden. Anne Wieb nam ons onder zijn hoede, regelde de afhandeling met de uitvaartverzekering en voelde qua afscheid feilloos aan wat paste bij ons als familie. Van de rouwkaarten en de bloemen tot het uitzoeken van de (betaalbare, mooie) kist, álles werd door hem gedaan om ons een fijn en memorabel laatste afscheid van onze ouders te geven. Te allen tijde was hij telefonisch bereikbaar en stond voor ons klaar. Het was net alsof hij ons al langer kende en dat voelde enorm plezierig. Verdriet en humor gingen hand in hand. Geen stijf zwart pak en te ernstig gezicht maar casual gekleed en warm meelevend. Zelfs nog een prachtig en zeer toepasselijk gedicht tijdens de ceremonie. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor. Anne Wieb weet door zijn jarenlange ervaring in de uitvaartbranche als geen ander hoe je op de meest mooie en waardevolle maar ook zorgeloze manier afscheid kunt nemen van een dierbare. Inmiddels bevelen wij als familie Meersorgh Uitvaartverzorging bij iedereen in ons netwerk aan.
Marjolijn Bruurs

Naarden, Noord Holland

meersorgh-google-reviews

Wilt u een afspraak maken?

Gratis adviesgesprek

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaartwensen vastleggen? Dan krijgt u een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we kennismaken en kunt u al uw vragen stellen. Bij u thuis, per telefoon maar ook via videobellen. Lees hier meer

Heeft u vragen?

Neem contact op

Wilt u meer informatie over een uitvaart Vinkeveen? We zijn er altijd voor u. Heeft u onmiddellijk hulp nodig na het overlijden van een dierbare? Of wilt u van tevoren met iemand praten over het plannen van een begrafenis of crematie?

Bereik ons 24 uur per dag op 085 – 4000 333 of neem contact op via het contactformulier hieronder.

Van persoonlijk afscheid tot dierbare herinnering

Uitvaart Vinkeveen

Wilt u een uitvaart Vinkeveen regelen? Breng familie en vrienden samen om het leven van een dierbare te herdenken en elkaar te ondersteunen. Kies de uitvaart die past bij uw wensen. Zodat u op uw eigen manier afscheid kunt nemen. 

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Of wilt u uw eigen uitvaart wensen vastleggen? Dan krijgt u een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u ons beter leren kennen en kunt u al uw vragen stellen. We kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Meersorgh uitvaartverzorging
Levantkade 79
1019 MJ Amsterdam
Kvk 82176043

085 – 4000 333
info@meersorgh.nl
www.meersorgh.nl